CitiX on nyt myös Fixus!
  • 2399
  • 0

CitiX on nyt myös Fixus!

CitiX on aina ollut muutakin kuin merkkihuolto ja palvellut kaikkia autoilijoita kokonaisvaltaisesti Mikkelin seudulla. Lähtökohtamme on aina ollut tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluja, kilpailukykyiseen hintaan. Toimintamme tueksi valitsimme Suomalaisen Fixus-ketjun, joka edustaa samantyyppisiä arvoja CitiXin kanssa. Fixus-ketju pystyy tarjoamaan meille juuri oikeanlaista tukea, laadukkaita varaosia ja kehitysmahdollisuuksia. Fixus-ketjun Suomalaisuutta korostaa myös, Suomalaisen Työn Liiton Fixus-ketjulle myöntämä, Avainlippu-tunnus, joka on osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palveluille. 

Yhteistyö Fixus-Mikkelin varaosamyymälän kanssa on merkittävää ja varmistaa nopean varaosien saannin haastaviinkin korjauksiin. Pystymme täten palvelemaan kaikkien automerkkien asiakkaita laadulla ja ammattitaidolla. Merkkihuoltomme jatkaa normaalisti Citroënin ja Peugeotin parissa ja varmistaa osaltaa laadukkaiden työmenetelmien hyödyntämisen myös monimerkki puolella. Edelleen palveluissamme myös jatkaa vahvana osana koripuoli kolarikorjauksineen ja tuulilasin vaihtoineen. Rengas asioissa löytyy myös valinnanvaraa useista rengasmerkeistä ja rengashotellimme jatkaa edullisin hinnoin.

Fixus, Peugeot, Citroën, Total ja Juhlapesu – Kyllä näillä pärjää!

Olemme täysin Suomalainen, paikallinen yritys, teidän käytössänne. Olipa autosi sitten uusi, vanha, iso, pieni tai ihan millainen vaan, lämpimästi tervetuloa palveltaviksi ja tutustumaan kattavaan palveluvalikoimaamme.

Terveisin:

Antti Ruusu
Yrittäjä

Juha Anttonen
Yrittäjä

Pasi Koponen
Huoltoneuvoja

 

Ajankohtaisia uutisia ja tarjouksia löydät lisää CitiX.fi sivuilta.

© Copyright 2017 CitiX Oy