fbpx
CitiX uudisti täysin nettisivunsa ja avasi verkkokaupan
  • 1075
  • 0

CitiX uudisti täysin nettisivunsa ja avasi verkkokaupan

CitiX.fi -sivusto on täysin uudistunut nykyaikaiseen ilmeeseen

Sivuston uusiminen tuli ajankohtaiseksi monestakin syystä, joista yksi tärkeimmistä on käytettävyys mobiililaitteissa. Uudet sivut toimivat nyt, hakukone optimoidusti, kaikilla laitteilla ja käytettävyys on asiakkaille helppoa. Uudistuneet sivut tarjoavat asiakkaille tietoa CitiXin palveluista ja esimerkiksi huoltoajan varaaminen netistä on nyt entistä helpompaa. Asiakkaat etsivät nykyisin pääasiassa verkosta tietoa ja esim. huoltoajan varaaminen netin kautta lisääntyy vuosi vuodelta.

Käyttäminen onnistuu myös mobiililaitteilla.

Kolariin joutuminen on epämieluisaa kaikille ja vain harva tietää miten toimia vahingon sattuessa. CitiXin netistä löytyy helposti, yhdestä paikasta, hyvät perusohjeet vahinkoilmoituksen tekoon ja yhteystiedot vakuutusyhtiöihin. Myös automerkkien omien tiepalvelujen yhteystiedot ovat kädenulottuvilla hinausta tarvitseville.

Verkkokauppa on CitiXin uusi aluevaltaus

Uudella sivustolla on nyt myös verkkokauppa. Sivustolla on alkuun pääasiassa Citroën 2CV, eli tuttavallisemmin Rättisitikan varaosia ja niitä tullaan lisäämään CitiXin varastoon jatkuvasti enemmän. CitiX on, kesänaikana, aloittanut hollantilaisen Burton 2CV partsin varaosien edustuksen ja heidän koko varaosavalikoima on asiakkaiden käytettävissä. Kaikkia osia uudella sivustolla ei ole vielä näkyvillä ja jonkin osan puuttuessa, ottamalla yhteyttä, saadaan osat nopeastikin toimitettua.  Syksyn aikana kauppaan tullaan lisäämään myös Citroën, Peugeot ja DS-automerkkien omia brändituotteita, kuten tekstiilejä, pienoismalleja, avaimenperiä, kuten myös lisävarusteita. Sivusto palvelee kattavasti koko Suomea toimivien lähetys- ja maksuvaihtoehtojen ansiosta. Toivomme asiakkaiden löytävän uuden verkkokauppamme ja ottavan sen laajaan käyttöön.

Verkkokaupassa voi maksaa useilla eri maksutavoilla.

© Copyright 2017-2021 CitiX Oy