fbpx
 
Huonosti vaihdettu tuulilasi on vakava turvallisuusriski!
  • 1867
  • 0

Huonosti vaihdettu tuulilasi on vakava turvallisuusriski!

Tuulilasi on auton korin kantava osa ja lasi toimii myös tukipisteenä matkustajan Airbag-turvatyynylle. Turvatyynyn lauetessa virheellisesti vaihdettu tuulilasi, voi lentää irti, ja siten aiheuttaa autossa matkustaville vakavia vammoja, jopa kuoleman. Siksi korjauksissa on käytettävä alkuperäistä tai laadultaan vastaavaa tuulilasia ja noudatettava valmistajan korjausohjeita.

Tässä esimerkissä asiakkaamme oli vaihdattanut tuulilasin autoonsa ulkomailla ja oletti kaiken olevan kunnossa. Hän havaitsi kuitenkin lasin kiinnityksessä ongelmia ja otti meihin yhteyttä. Totesimme lasin olevan osittain irti ja vaativan uudelleen liimauksen. Lasia irrottaessa koko totuus paljastui, sillä lasi oli kiinni korissa ainoastaan ylälaidastaan. Koko muu lasi oli täysin irti, vain alalaidan listan kiinnipitämänä. Tällainen lasi on todella suuri turvallisuus riski.

Lasin vaihtaminen on aina koulutetun ammattilaisen vaativa toimenpide. Vain laadukkailla työmenetelmillä ja liimaustarvikkeilla, sekä oikeilla työmenetelmillä, voi lasin liimaus onnistua. Meillä CitiXillä vaihdetaan runsaasti laseja vuoden aikana ja varmistamme aina turvallisuutenne oikeilla menetelmillä ja tarvikkeilla.

Kysy tarjous omaan autoosi, vaihdamme tuulilaseja kaikkiin automerkkeihin!

Videolla näkyy, miten lasi on täysin irti.

Tuulilasi on irti huonosti tehdyn vaihtotyön vuoksi.

Lasin on ollut vain ylälaidastaan kiinni

Liima ei ole tarttunut lainkaan lasiin

Liima ei ole tarttunut lainkaan lasiin

© Copyright 2017 CitiX Oy