fbpx
Kärkimerkkien automyynnin loppuminen ei vaikuta CitiXin toimintaan!
  • 1625
  • 0

Kärkimerkkien automyynnin loppuminen ei vaikuta CitiXin toimintaan!

Tänään on uutisoitu Kärkimerkit Oy:n lopettaneen myymälänsä Mikkelissä. Yritys toimi samassa kiinteistössä CitiX Oy:n kanssa. Kaikki CitiX Oy:n palvelut jatkavat normaalisti, Citroën- ja Peugeot-merkkihuoltopalvelut säilyvät ja jatkuvat siis normaalisti Kaapelikadulla CitiXillä.

Tervetuloa edelleen palveltavaksi CitiXille!

 

Jälleen myllerrystä Mikkelin autokaupassa — Citroënia ja Peugeotia myynyt Kärkimerkit sulki ovensa

Mikkeliläinen autokauppa on viimeisen vuoden aikana käynyt läpi mylläyksen, sillä myös Vauhti-Vaunun toiminta loppui viime vuoden syyskuussa.

Kärkimerkit-autoliike sijaitsi Rantakylässä, Kaapelikadulla.

Kärkimerkit-autoliike sijaitsi Rantakylässä, Kaapelikadulla. (Kuva Mari Koukkula)

Mikkelissä on taas yksi autokauppa vähemmän, sillä Kärkimerkit-autoliikkeen toiminta on loppunut kaupungissa.

Autoliike sijaitsi Rantakylässä, Kaapelikadulla. Loput autot siirtyvät pois ensi viikon aikana. — Niko Schulman

Kärkimerkit myi ranskalaismerkkejä, Citroënia ja Peugeotia. Liike ehti toimia Mikkelissä melko tasan neljä vuotta, sillä se avattiin Kaapelikadulle toukokuussa 2014.

Kaksi automyyjää irtisanottiin

Kärkimerkillä oli Mikkelissä kaksi automyyjää. Heidät on myyntipäällikkö Niko Schulmanin mukaan irtisanottu. Mikkelin liikkeen lopettamisen syyksi Schulman sanoo vain sen, että sen toiminta siirretään Iisalmeen. Kärkimerkit on pohjoissavolainen autoliike, jolla on myymälä myös Iisalmessa. Sen toiminta jatkuu normaalisti.

— Suurin osa tavaroista on jo viety Mikkelistä pois. Loput autot siirtyvät pois ensi viikon aikana, Schulman sanoo.

Schulmanin mukaan merkkiautot lähtivät liikkeestä pois jo huhti-toukokuun vaihteessa. Kärkimerkit oli vuokralla Kaapelikadun kiinteistössä. Kärkimerkillä oli aikaisemmin autoliike myös Savonlinnassa, mutta myös sen toiminta on loppunut.

Vuoden aikana on tapahtunut paljon

Mikkeliläinen autokauppa on viimeisen vuoden aikana käynyt läpi mylläyksen.

Syyskuussa uutisoitiin ison autokauppatoimijan, Vauhti-Vaunu-nimellä toimivan Saimaa Invest Oy:n ajautumisesta konkurssiin. Vauhti-Vaunun toiminta myös Mikkelissä loppui. Auto-Kilta ja Osuuskauppa Suur-Savo ottivat omiin valikoimiinsa ennen Vauhti-Vaunussa myytyjä merkkejä.

Lisäksi Ajanvaunu-autoliike kasvatti huomattavasti merkkivalikoimaansa alkuvuodesta. Liike edustaa tällä hetkellä yhteensä kahdeksaa eri automerkkiä, muun muassa Kärkimerkin ennen myymiä Peugeotia ja Citroenia.

Juttu julkaistu ensimmäisen kerran Länsi-Savo lehdessä 24.5.2018 / Suvi-Tuulia Nykänen

© Copyright 2017-2021 CitiX Oy