TIETOA CITROËN MERKKIHUOLLOSTA

Citroënin laadukkaan merkkihuollon varmistaa osaava henkilökunta ja laadukkaat työvälineet. Henkilökuntamme käy jatkuvaa Citroën tekninen expertti (CTE) koulutusta, jolla varmistamme jatkuvan kehittymisemme. Käytössämme on nykyaikaisin mahdollinen kalusto, jolla voimme paikallistaa vian alustasta, elektroniikasta tai mistä vain auton komponenteista. Kauttamme saat kaikki palvelut joita autosi tarvitsee, myös takuuikäisten ja huolenpitosopimus autojen huollot ja korjaukset.

Ammattitaito, kokemus ja erikoistuminen – siinä ovat huoltomme keskeiset edut. Autot kehittyvät nopeasti, ja niiden asianmukainen huoltaminen vaatii yhä enemmän osaamista. Kokeneiden mekaanikkojen suorittamat huollot ja korjaustyöt takaavat, että autosi pysyy luotettavana ja turvallisena – ja samalla myös autosi jälleenmyyntiarvo säilyy mahdollisimman korkeana.

CitiXin Citroën asiantuntemuksen ansiosta voit nauttia autosi ajamisesta pidempään ja pitää kulut mahdollisimman pieninä. Citroën/DS-huolenpitosopimukset tarjoavat vapautta ja mielenrauhaa. Noudattamalla valmistajan määrittelemää huolto-ohjelmaa ja huollattamalla autosi sen mukaisesti CitiXin merkkihuollossa saat automaattisesti käyttöösi Huollon Tiepalvelun.

ESIMERKKEJÄ HINNOISTAMME

Eco-merkkihuolto alk. 129€
Ilmastointihuolto määräaikais- tai Eco-huollon yhteydessä 59€
Auton päältäpesu 25€
Renkaiden kausisäilytys 55€/kausi

MIKSI VALITA CITIX

Vain Citroën-merkkihuolto voi tuntea autosi parhaiten, sillä varmistamme osaamisemme viimeisimmillä tiedoilla ja jatkuvalla koulutuksella. Lisäksi käytössämme on vahvat Citroënin tehtaan tukipalvelut ja vain meillä voit saada uusimmat ohjelmistopäivitykset autoosi.

 • Takuu töille ja varaosille
 • Huollon tiepalvelu voimassa huoltojen välin
 • Sijaisauto veloituksetta käytössäsi huollon ajan
 • Nopeat varaosa toimitukset
 • Kaikki palvelut, joita autosi tarvitsee

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 • Miten toimin rengaspainevahdin hälyttäessä?

  Jos rengas alkaa ajossa tyhjentymään, rengaspainevahti hälyttää jo 0,3 barin ilmanpaine-eroista. Auton ilmoittaessa alhaisesta rengaspaineesta, on suositeltavaa pysähtyä tarkastamaan rengaspaineet. Jos kysymyksessä on ns. passiivinen järjestelmä, on rengaspaineet lopuksi kuitattava napista.

 • Mitä teen kolarin sattuessa?

  Kolaritilanteessa olisi hyvä pyytää poliisi paikalle. Vastapuolen tiedot ja rekisterinumero on aina kirjattava ylös ja syyllisen osapuolen on tehtävä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön. Jos auto ei ole ajokuntoinen, soita veloitukseton hinausauto Peugeot- tia Citroën-tiepalvelusta. Palvelu kattaa myös matkan jatkamisesta aiheutuvat kulut. Tästä linkistä löydät vakuutusyhtiöiden yhteystiedot ja  linkit vahinkoilmoituksen tekoon.

 • Miten vaihdan polttimon?

  Ajovaloja on kolmeen eri tekniikkaan perustuvia: Halogeeni, Xenon ja LED, joista ensin mainittu on vielä yleisin ajovalotyyppi. LED-valot yleistyvät huimaa vauhtia ja niiden kestoikä on moninkertainen verrattuna halogeeneihin. Iän myötä valotehoa menettävät ksenonvalopolttimot olisi hyvä vaihtaa 60-100tkm välein korjaamon suorittamana erittäin korkean jännitteen vuoksi (jopa 25000V). Halogeenipolttimon vaihto on mahdollista tehdä itsekin, mutta vaarana on polttimon jääminen lyhtyyn nähden väärään asentoon. Merkkikorjaamolla vaihdot onnistuuvat nopeasti ja virheettömästi.

© Copyright 2017 CitiX Oy