FIXUS-LASKU JA RAHOITUS

Valitse lasku – kun haluat maksaa alle 300 euron ostoksesi kerralla

Korotonta maksuaikaa 30 päivää

Fixus lasku tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankintojesi maksamiseen helposti ja joustavasti laskulla. Kun valitset maksutavaksi laskun saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Lasku postitetaan sinulle kotiin muutaman päivän kuluessa.

Myyjä tarkistaa henkilötietosi ostoksen yhteydessä ja saat luottopäätöksen heti. Halutessasi voit myös hakea luottopäätöksen ennakkoon tästä. Laskulla ostaminen edellyttää, että olet yli 18 vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa.

Valitse osamaksu – kun haluat maksaa joustavammin

Maksa sinulle sopivissa erissä

Osamaksusopimuksen voit myös tehdä korjaamossa tai – liikkeessä heti ostohetkellä, jolloin maksat ostoksesi juuri sinulle sopivissa kuukausierissä. Luoton summasta riippuen voit valita maksuajaksi 3 – 24 kuukautta. Kun teet osamaksusopimuksen saat ensimmäiset 30 päivää korottomana.

Saat kerran kuukaudessa tililaskun kotiin sovittujen maksuerien mukaisesti. Halutessasi voit maksaa vähimmäiserää suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

Palvelun tuottaa Innovoice Oy. Palvelun käyttö edellyttää henkilö- ja luottotietojen tarkistuksen. Innovoice pidättää oikeudet muutoksiin. Tutustu palveluun tarkemmin ja hae luottopäätös osoitteessa www.innovoice.fi/fixuslasku tai kysy lisää CitiXiltä!

Hae luottopäätös ennakkoon ja nopeuta asiointiasi täyttämällä alla oleva lomake.

© Copyright 2017 CitiX Oy