Citix on nyt myös Fixus korjaamo

VARMISTA AUTOSI HUIPPUKUNTO SÄÄNNÖLLISELLÄ HUOLENPIDOLLA CitiXin FIXUS HUOLTOKORJAAMOSSA MIKKELISSÄ!

Säännöllinen Fixus-huolto tekee autostasi entistä turvallisemman ja luotettavamman, se myös pidentää autosi ikää merkittävästi. Auto on kuluva ja säännöllistä huoltoa edellyttävä tuote. Auton huolellinen käsittely ja säännöllinen huoltaminen CitiXin Fixus-huollossa Mikkelissä varmistat sen, että autosi toimii mahdollisimman pitkään ja moitteettomasti. Varmistaaksemme autosi parhaan toimivuuden, käytämme huippulaadukkaita TOTAL-öljyjä ja alkuperäisvaatimuksen täyttäviä Fixus-varaosia. Samalla varmistat takuun voimassaolon takuuehtojen mukaisesti.

Huollamme myös matkailu- ja pakettiautot ammattitaidolla, meiltä löytyy tarvittavat työkalut sekä osaaminen hyötyajoneuvojen huoltamiseen ja korjaamiseen.

Valitse CitiXin Fixus-huolto Mikkelissä ja ajosi on turvallista!

HINNASTO

Tuntihinta, alle 6v ikäiset autot 89€/h
Tuntihinta, yli 6v ikäiset autot 79€/h
Öljynvaihtotyö alk. 20€
Renkaiden allevaihto 30€
Etuaurauskulmien tarkistus ja säätö 40€
Nelipyöräsuuntaus 65€ + säätötyö käytetyn ajan mukaan
Katsastustarkastus 40€
Päästömittaus bensiini 16€
OBD-mittaus 16€

MIKSI VALITA CITIX

CitiXin laadukas huolto, huoltaa myös sinun autosi ammattitaidolla. Nykyaikaiset välineemme, laadukkaat varaosat ja -öljyt varmistavat matkasi jatkumisen.

 • Alkuperäistä vastaavat varaosat
 • Autosi takuu säilyy
 • Sijaisauto veloituksetta käytössäsi huollon ajan
 • Nopeat varaosa toimitukset
 • Kaikki palvelut, joita autosi tarvitsee

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 • Miten toimin rengaspainevahdin hälyttäessä?

  Jos rengas alkaa ajossa tyhjentymään, rengaspainevahti hälyttää jo 0,3 barin ilmanpaine-eroista. Auton ilmoittaessa alhaisesta rengaspaineesta, on suositeltavaa pysähtyä tarkastamaan rengaspaineet. Jos kysymyksessä on ns. passiivinen järjestelmä, on rengaspaineet lopuksi kuitattava napista.

 • Mitä teen kolarin sattuessa?

  Kolaritilanteessa olisi hyvä pyytää poliisi paikalle. Vastapuolen tiedot ja rekisterinumero on aina kirjattava ylös ja syyllisen osapuolen on tehtävä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön. Jos auto ei ole ajokuntoinen, soita veloitukseton hinausauto Peugeot- tia Citroën-tiepalvelusta. Palvelu kattaa myös matkan jatkamisesta aiheutuvat kulut. Tästä linkistä löydät vakuutusyhtiöiden yhteystiedot ja  linkit vahinkoilmoituksen tekoon.

 • Miten vaihdan polttimon?

  Ajovaloja on kolmeen eri tekniikkaan perustuvia: Halogeeni, Xenon ja LED, joista ensin mainittu on vielä yleisin ajovalotyyppi. LED-valot yleistyvät huimaa vauhtia ja niiden kestoikä on moninkertainen verrattuna halogeeneihin. Iän myötä valotehoa menettävät ksenonvalopolttimot olisi hyvä vaihtaa 60-100tkm välein korjaamon suorittamana erittäin korkean jännitteen vuoksi (jopa 25000V). Halogeenipolttimon vaihto on mahdollista tehdä itsekin, mutta vaarana on polttimon jääminen lyhtyyn nähden väärään asentoon. Merkkikorjaamolla vaihdot onnistuuvat nopeasti ja virheettömästi.

© Copyright 2017 CitiX Oy