fbpx

TIETOA PEUGEOT MERKKIHUOLLOSTA

Merkkihuoltomme palvelee Peugeot-autoilijoita korkeatasoisella ammattitaidolla. Huollon tekee Peugeot -koulutuksen saanut mekaanikko käyttäen merkkikohtaisia laitteita ja erikoistyökaluja, jotka ovat aina ajan tasalla, autoosi sopivia sekä valmistajan hyväksymiä, tämä takaa laitteiden ja työkalujen yhteensopivuuden autoosi.

Ammattitaidon ylläpito on jatkuvaa kouluttautumista Peugeotin vaatimusten mukaisesti. Huolloissa ja korikorjauksissa käytämme alkuperäisiä Peugeot -osia, jotka takaavat täydellisen Peugeot yhteensopivuuden ja ajoturvallisuuden autoosi. Työlle ja osille annetaan aina takuu, varaosilla 2 vuoden Peugeot-takuu. Säännöllisesti merkkihuollettu auto säilyttää jälleenmyyntiarvonsa, säästää luontoa ja ympäristöä.

CitiXin Peugeot- asiantuntemuksen ansiosta voit nauttia autosi ajamisesta pidempään ja pitää kulut mahdollisimman pieninä. Peugeot-huolenpitosopimukset tarjoavat vapautta ja mielenrauhaa. Noudattamalla Peugeot-huolto-ohjelmaa ja huollattamalla autosi sen mukaisesti CitiXin Peugeot-huollossa saat automaattisesti käyttöösi Huollon Tiepalvelun.

ESIMERKKEJÄ HINNOISTAMME

Eco-merkkihuolto alk. 129€
Ilmastointihuolto määräaikais- tai Eco-huollon yhteydessä 59€
Auton päältäpesu 25€
Renkaiden kausisäilytys ja alle vaihto 60€/kausi

MIKSI VALITA CITIX

Vain Peugeot-merkkihuolto voi tuntea autosi parhaiten, sillä varmistamme osaamisemme viimeisimmillä tiedoilla ja jatkuvalla koulutuksella. Lisäksi käytössämme on vahvat Peugeotin tehtaan tukipalvelut ja vain meillä voit esim. saada uusimmat ohjelmistopäivitykset autoosi.

 • Takuu töille ja varaosille
 • Huollon tiepalvelu voimassa huoltojen välin
 • Sijaisauto käytössäsi huollon ajan
 • Nopeat varaosa toimitukset
 • Kaikki palvelut, joita autosi tarvitsee

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 • Miten toimin rengaspainevahdin hälyttäessä?

  Jos rengas alkaa ajossa tyhjentymään, rengaspainevahti hälyttää jo 0,3 barin ilmanpaine-eroista. Auton ilmoittaessa alhaisesta rengaspaineesta, on suositeltavaa pysähtyä tarkastamaan rengaspaineet. Jos kysymyksessä on ns. passiivinen järjestelmä, on rengaspaineet lopuksi kuitattava napista.

 • Mitä teen kolarin sattuessa?

  Kolaritilanteessa olisi hyvä pyytää poliisi paikalle. Vastapuolen tiedot ja rekisterinumero on aina kirjattava ylös ja syyllisen osapuolen on tehtävä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön. Jos auto ei ole ajokuntoinen, soita veloitukseton hinausauto Peugeot- tia Citroën-tiepalvelusta. Palvelu kattaa myös matkan jatkamisesta aiheutuvat kulut. Tästä linkistä löydät vakuutusyhtiöiden yhteystiedot ja  linkit vahinkoilmoituksen tekoon.

 • Miten vaihdan polttimon?

  Ajovaloja on kolmeen eri tekniikkaan perustuvia: Halogeeni, Xenon ja LED, joista ensin mainittu on vielä yleisin ajovalotyyppi. LED-valot yleistyvät huimaa vauhtia ja niiden kestoikä on moninkertainen verrattuna halogeeneihin. Iän myötä valotehoa menettävät ksenonvalopolttimot olisi hyvä vaihtaa 60-100tkm välein korjaamon suorittamana erittäin korkean jännitteen vuoksi (jopa 25000V). Halogeenipolttimon vaihto on mahdollista tehdä itsekin, mutta vaarana on polttimon jääminen lyhtyyn nähden väärään asentoon. Merkkikorjaamolla vaihdot onnistuuvat nopeasti ja virheettömästi.

© Copyright 2017 CitiX Oy