fbpx
Tuulilasin vaihdot ammttitaidolla Citixissä.

TUULILASIT HUOLELLISESTI JA AMMATTITAIDOLLA ASENNETTUNA

Tarjoamme asiakkaillemme lähes täydellisen valikoiman tuulilaseja ja takalaseja kaikenikäisiin ja -merkkisiin autoihin sekä tarvittavat materiaalit lasien asennukseen. Asennamme autosi lasit huolella ja ammattitaidolla. Liimattujen tuulilasien asennus on tarkkuutta ja ammattitaitoa vaativaa työtä, joten olemme panostaneet hyviin työvälineisiin ja laadukkaisiin liimaustuotteisiin, jolloin pystymme varmistamaan lasin varman kiinnittymisen.

Miksi tuulilasin rikkoutuminen tuntuu olevan yhä yleisempää?
Nykyaikaiset tuulilasit ovat muodoltaan aiempaa kaarevampia, ohuempia ja kevyempiä, joten lasi halkeaa todennäköisemmin jo pienemmästä iskemästä. Tuulilasin rikkoutumisen riskiä lisäävät talvirenkaiden kuvioiden lisääntyminen ja roiskeläppien poistuminen. Uusissa automalleissa taka-akseli ja tapapyörät on sijoitettu mahdollisimman taakse, jolloin irtokivet kimpoavat vapaammin perässä ajavan päälle.

Yli 90 prosenttia tuulilasin halkeamista saa alkunsa iskemistä, joista suurin osa osuu tuulilasin alareunaan. Jokainen iskemä halkeaa jossain vaiheessa. Tuulilasin halkeamista edesauttavat nopeat lämpötilan vaihtelut, tien huono kunto tai niin kutsuttu lasikorroosio eli lasin kuluminen.

Ehjä tuulilasi on osa auton turvarakennetta
Vaurioitunut tuulilasi on huomattavasti heikompi kuin ehjä, sillä auton tuulilasi vastaa nykyään jopa 30 prosenttia kantavasta korirakenteesta. Ehjä tuulilasi siis toimii osana auton turvarakennetta. Ehjän tuulilasin merkitys korostuu automalleissa, joissa tuulilasin tehtävä on osana turvarakennetta siirtää kolaritilanteessa aiheutuvia ”voimia” auton koriin suojaten matkustajia. Ehjä tuulilasi voi pelastaa matkustajat katon painumiselta kasaan tai auton etuosan runkorakenteiden painumiselta matkustamoon.

Kolarin sattuessa etumatkustajan turvatyyny on suunniteltu tukeutumaan auton tuulilasiin. Mikäli lasissa on iskemävaurio tai halkeama, turvatyynyn toiminta voi heikentyä ja lasi ei välttämättä kestä tyynyn laukeamista.

CitiXin käyttämät laadukkaat lasit ja liimaustuotteet, yhdessä ammattilaisen tekemän vaihtotyön kanssa, varmistaa sinun turvallisuutesi.

HINNASTO

Tuulilasit vaihdettuna alkaen 199€
Tuulilasit alkaen 49.50€

MIKSI VALITA CITIX

CitiXiltä saat kattavan lasivalikoiman Suomessa käytössä olevaan ajoneuvokalustoon. Kaikki myymämme lasit ovat joko alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia varaosia.

 • Alkuperäiset Citroën, DS ja Peugeot lasit
 • Laadukkaat Saint-Gobain lasit
 • NordGlassin laajat valikoimat
 • Koulutetut ja erikoistuneet mekaanikot
 • Laseja moneen hintaluokkaan

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 • Tuulilasi halkesi, minulla on lasivakuutus autolleni, mitä teen?

  Lasin vaihtaminen lasivakuutukseen, vaatii vahinkoilmoituksen tekemisen omaan vakuutusyhtiöösi. Tästä linkistä löydät vakuutusyhtiöiden yhteystiedot ja  linkit vahinkoilmoituksen tekoon. Korjaaminen tai tuulilasin vaihto ei alenna autovakuutuksen bonusta, omavastuu maksetaan  korjaamolle autoa noudettaessa. Muista, että lasivahingon tai kolarin sattuessa saat itse päättää, missä autosi korjataan!

 • Tuulilasi halkesi, minulla ei ole lasivakuutusta autolleni, mitä teen?

  Tuulilasin vaihtaminen on tarkkuutta vaativa työ, joka on syytä antaa ammattilaisten tehtäväksi. Pyydä tarjous meiltä lasin vaihdosta autollesi. Moniin autoihin lasinvaihto on yleisiä mielikuvia edullisempaa, joten lasin vaihtoa ei kannata lykätä. CitiXiltä saat nopean vaihtopalvelun ja sijaisauton veloituksetta vaihdon ajaksi.

© Copyright 2017-2021 CitiX Oy