fbpx

ALKUPERÄISVARAOSAT

Kattava ja laadukas varaosapalvelumme sisältää mallikohtaisesti alkuperäiset varaosat sekä lisävarusteet.

Peugeot- Citroën ja DS -alkuperäisvaraosat ja -tarvikeosat saattavat olla samannäköisiä päällepäin, mutta vain alkuperäisosien rakenteesta, raaka-aineista, kestävyydestä ja luotettavuudesta on takeita. Luottamalla Peugeot-, Citroën ja DS -alkuperäisvaraosiin teet palveluksen itsellesi ja autollesi. Yli 5-vuotiaisiin Citroën, Peugeot ja DS-autoihin tarjoamme myös edullisempia Eurorepar varaosia. Tehdaskunnostetut varaosat ovat järkivalinta. Kerran käytetty, uutta vastaavaksi kunnostettu varaosa on edullisempi vaihtoehto yli 5-vuotiaaseen autoon. Valinnoillasi voit ottaa kantaa myös ympäristön puolesta.

Lähes kaikki varaosat ovat käytettävissä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tämä mahdollistaa lyhyet huoltoajat, joka vähentää asiakkaiden sijaisauton tarvetta.

Annamme Peugeot-, Citroën ja DS-alkuperäisvaraosille ja tehdaskunnostetuille varaosille kahden vuoden takuun*.
*Peugeot, Citroën ja DS myöntävät kahden (2) vuoden takuun alkuperäisvaraosille ja tehdaskunnostetuille osille. Takuu koskee valmistusvikoja, mutta ei normaalista käytöstä johtuvaa kulumista. Takuun piiriin eivät kuulu nesteet, öljyt, pakkasnesteet, suodattimet, sytytystulpat, polttimot, sulakkeet, lasien ja ajovalojen pyyhkimen sulat, kiila- ja muut hihnat sekä tuulilasit ja umpiot.

LISÄVARUSTEET

Alkuperäiset lisävarusteet on suunniteltu juuri sinun autollesi sopiviksi. Siten ne ovat muotoilultaan, materiaaleiltaan, luotettavuudeltaan ja kestävyydeltään samaa laadukasta tasoa kuin itse auto. Valitsemalla oman makusi mukaisia lisävarusteita, saat autoosi omaa tyyliä että yksilöllisiä ominaisuuksia. Lisävarusteiden avulla saat autosi soveltumaan entistä paremmin omiin ja perheesi käyttötarkoituksiin. Alkuperäisillä lisävarusteilla saat autoosi entistäkin enemmän mukavuutta, käytännöllisyyttä ja viihtyisyyttä.

Luonnollisesti kaikissa lisävarusteissa on huomioitu niiden sopivuus auton materiaaleihin ja väreihin sekä asennuksen vaivattomuus. Kysy lisää CitiXiltä lisää sinua kiinnostavista lisävarusteita ja erikosvanteista.

MIKSI VALITA ALKUPERÄISVARAOSA

  • Täyttää tiukat vaatimukset ja standardit
  • Täydellinen sopivuus autoosi
  • Kahden vuoden varaosatakuu
  • Nopea varaosatoimus
  • Saatavilla vanhemmille autoille edullisemmat Eurorepar- ja tehdaskunnostetut varaosat

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

  • Miksi alkuperäinen varaosa, eikä tarvikeosa?

    Peugeot-, Citroën ja DS-alkuperäisvaraosat ovat samoja tiukkojen vaatimusten ja standardien mukaan valmistettuja kuin tehtaalla autoon asennetut osat. Voit luottaa siihen, että varaosat ovat sekä kestäviä että juuri Sinun autosi kanssa yhteensopivia. Takeeksi tästä annamme Peugeot-, Citroën ja DS-alkuperäisvaraosille ja tehdaskunnostetuille varaosille kahden vuoden takuun*.

© Copyright 2017-2021 CitiX Oy