fbpx
Uusi Citroën C5 Aircross SUV Hybrid: Ë-Comfort-Luokan SUV

Uusi Citroën C5 Aircross SUV Hybrid: Ë-Comfort-Luokan SUV

Citroënin sähkömalliston ensimmäisenä tulokkaana nähdään nyt esiteltävä uusi C5 Aircross SUV Hybrid, ë-Comfort -luokan hiljainen lataushybridi SUV

Jo ennestään mukava C5 Aircross on varustettu Progressive Hydraulic Cushions® -jousituksella, Advanced Comfort -mukavuusistuimilla ja 20 eri ajoavustinjärjestelmällä ja nyt esittelyssä oleva lataushybridi panostaa mukavuuteen entistäkin enemmän. Uusi C5 Aircross SUV Hybrid on:

  • TINKIMÄTÖN: asiakkaiden tarpeet huomioiden C5 Aircross tarjoaa CO2-päästötöntä arkiajoa täyssähkötilassa (toimintamatka sähköllä 50 km). Bensiinimoottorin ansiosta toimintamatka on rajaton ja sopiva myös pitkille ajomatkoille.
  • HILJAINEN: äänettömällä katumaasturilla ajaminen sähkökäyttötilassa on rentoa ja rauhallista ilman melua ja värinää.
  • LAADUKAS AJOKOKEMUS: sähköistä suorituskykyä 180 hv:n PureTech -bensiinimoottorin, 80 kW:n sähkömoottorin ja ë-EAT8-automaattivaihteiston tuottaessa yhdessä 225 hevosvoiman tehon ja välittömästi käytettävissä olevan 320 Nm:n väännön.
  • INTUITIIVINEN: kattava intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen ekosysteemi sisältää ajotilojen automaattisen ohjauksen, helppokäyttöisen latauksen ja oman älypuhelimella ohjattavan portaalin

Reveal-SUV-C5-AC-H_NewsACCESS-2

Uusi C5 Aircross SUV Hybrid on moneen taipuva SUV, sillä siinä on kolme erillistä liu’utettavaa, kallistettavaa ja kokoontaitettavaa takaistuinta sekä luokkansa suurikokoisin tavaratila.

Uuden C5 Aircross SUV Hybridin toimintamatka täyssähköllä ajettaessa on 50 km, CO2-päästöt 39 g/kmi ja polttoaineenkulutus 1,7 l/100 km WLTP-mitattuna. C5 Aircross Hybrid edustaa uutta vaihetta Citroënin sähköistymisen strategiassa lataushybridin tarjotessa niin uusinta teknologiaa kuin kilpailukykyiset käyttökustannukset.

Uutinen julkaistu alun perin Citroen.fi sivulla.

© Copyright 2017-2021 CitiX Oy